Hvorfor Gynækolog Niels Lund?

Hos Gynækolog Niels Lund i Middelfart er du garanteret en "smertefri" behandling og vi forstår og respektere alle, også dig med en fobi for indgriben. Alle vores assistenter er erfarne og ved hvordan en skræmt klient skal behandles og vi forstår og respekterer og konsultationen foregår i dit tempo og har du brug for en pause undervejs, vil der være mulighed for saftevand og andet til at skabe ro. Find adressen til Gynækolog Niels Lund
 
Gynækologi er kort fortalt den lægevidenskab, der beskæftiger sig med kvindesygdomme relateret til kvindens kønsorganer. Det Kan eksempelvis være:
  • Barnløshed (udredning)
  • hormonstimulation
  • blødningsforstyrrelser
  • celleforandringer
  • hormonelle forstyrrelser
  • graviditetskomplikatione
  • Underlivssygdomme
Lang de fleste kvinder stifter på et eller andet tidspunkt i løbet af deres liv bekendtskab med en gynækolog. Ofte er dette en undersøgelse, som mange kvinder finder ubehagelig.
Der findes både gynækologer i det offentlige sygehusvæsen med der findes også privatpraktiserede gynækologer. Forskellen på det private og det offentlige er, at den privatpraktiserende gynækolog slev modtaget patienten, skriver journalen, undersøger patienten og foretager opreationen. Det er godt for både læge og patient.  Synes du gynækologiske undersøgelser er ubehagelig kan det derfor være en god idé at få foretage undersøgelsen i trygge rammer hos en privat gynkologisk klinik.
 
Hos gynækolog Niels Lund i Middelfart (Video) ligger vi netop vægt på at de trygge rammer kombineret med høj faglighed.  Her kan du få alle de gængse gynækologiske behandlinger. Niels Lund har er uddannelset speciallæge fra Københavns Universitet. Niels Lunds ekspertområde er celleforandringer og gynækologiske kræftsygdomme.  Ud over Gynækolog Niels Lund råder vi i klinikken også over en specialuddannet scanningssygeplejerske. Det betyder at klinikken kan klare alle gængse scanningsundersøgelser. Du er er derfor i trygge hænder hos Gynækolog Niels Lund og det dygtige personale på klinikken.

Share:

0 comments